واحد مددکاری مرکز سروش در یک نگاه :
واحد مددکاری به عنوان بازوی اجرایی مدیریت محترم مرکز، نقش بسزایی در رسیدن به اهداف سازمانی در مرکز سروش ایفا می نماید.
در کمپ ماده 16 سروش ، واحدهای مددکاری فاز 1و2 با حضور کارشناسان این حوزه در تلاش برای حل مشکلات مددجویان اعم از روحی ، روانی و خانوادگی آنها و بستری برای بازگشت مددجو به خانواده و اجتماع می باشند.


در ذیل به چند عنوان از عملکرد مهم و روزمره ی این واحد در مرکز سروش اشاره می کنیم
مشاوره حضوری با خانواده و مددجویان :
درب واحد مددکاری در روزها و ساعات اداری به روی مددجویان و خانواده های آنها باز است. این مجموعه متشکل از 6 نفر پرسنل مجرب خانم که مدبرانه و دلسوزانه ، پذیرای مددجویان و خانواده های آنهاست.
به طور میانگین در روزهای غیر از روز ملاقات (یکشنبه ها) ، این واحد با حداکثر توان و دلسوزی با خانواده مددجویان و همچنین به تعدادی از مددجویان مشاوره اختصاصی می دهند .
شایان ذکر است ، ملاقات مددجویان با خانواده هایشان در یکشنبه های هر هفته و در محل ملاقات امکان پذیر بوده که خانواده های محترم علاوه بر ملاقات مددجویشان ، امکان مشاوره با مددکار مربوطه را نیز دارند.
ملاقات برخط
به جهت رفاه حال مددجویان و خانواده های آنها که بعضا به دلیل مسافت زیاد محل سکونتشان تا مرکز ، امکان ملاقات حضوری را ندارند و همچنین برای تداوم ارتباط خانواده ها با مددجویان خود ، واحد ملاقات برخط به کمک شرکت ایرانی و دانش بنیان اسکای روم به صورت رایگان برای این مرکز راه اندازی گردیده .
به این صورت که خانواده ی مددجو می تواند با ارسال پیامک عدد 1 به سامانه ی این مرکز به شماره 50001040565112 ، لینک مربوطه برای ورود به اتاق ملاقات را دریافت و با هماهنگی این واحد از ملاقات برخط یا آنلاین بهره مند شوند. ورود به اتاق ملاقات
ثبت سیستم و ترخیص
بنابر روال همیشگی و شرح وظایف این واحد، امور مربوط به ثبت سیستم مددجویان پذیرش شده و ترخیص آنها ، همه روزه در سیستم انجام می گردد.
بدین سان که مددجویان چند روز پس از پذیرش در مرکز و پس از طی دوران ضعف و بی حالی ناشی از ترک مواد مخدر ، به این واحد فراخوانده شده و توسط اپراتور رایانه مددکاری، پرونده الکترونیکی برای آنها تشکیل می شود .
شایان ذکر است تمام امور اداری ، درمانی و مددکاری مددجویان از بدو ورود تا ترخیص به صورت الکترونیکی ثبت و رسیدگی می شود. که این امر باعث افزایش چشمگیر سرعت و دقت در روند کاری مربوط به مددجویان مرکز گردیده است. و اولین مرکز می باشد که دارای پرونده الکترونیکی برای مددجویان می باشد .
مشاوره تلفنی
در این مرکز برای پاسخگویی به سوالات خانواده ها درزمینه اعتیاد خط مشاوره تلفنی به شماره 91306151-021 راه اندازی گردیده که توسط مشاوران مرکز پاسخگوی انجام می پذیرد .